Yapımcı

2014 Google Pagerank Güncellemesi

Posted by Yüksel Duman On 26 Tem 2014 7 yorum

2014 GOOGLE PAGERANK GÜNCELLEMESİ



2014 Google Pagerank güncellemesi

Merhabalar değerli misafirler ve takipçiler 
Bu makalemde 2014 Google Page rank güncellemsi hakkında elimden geldiğince bilgiler vereceğim. Merakla beklediğimiz Page rank güncellemesi acaba ne zaman gelecek gibi sorular kafamızı meşgul edebilir. Bu konuya biraz olsun açıklık getirmek için kolları sıvamış bulunuyorum.

Bilindiği gibi Google pagerank güncellemeleri genellikle üç aylık zaman dilimlerinde yapılmaktadır. Yanlış hatırlamıyorsam 2014 Şubat ayında yapılmıştı. Google'ın spam siteler gibi çeşitli unsurlarla mücadele etmesi bu zaman dilimini biraz daha geciktirebilir.

Pagerank nedir? dediğinizi duyar gibiyim. Pagerank web sitelerinin birbirleriyle link ilişkisinden oluşan puanlama sistemidir. Pagerankınızın artmasındaki etken, almış olduğunuz backlink sayısıdır. Ne kadar çok backlink alırsanız o kadar iyi olabilir SEO ve siteniz için. Bu arada aldığınız backlinkler çok olması önemli değildir. Önemli olan bu backlinklerin pagerank değerleridir. PR değeri yüksek ve sitenizle alakalı sitelerden backlink almaya özen gösteriniz. Bu değerler aynı zamanda sizin pagerank değerinize yansıyacaktır.
Konuyla ilgili yorumlarınızı bize yorum bölümünden yazabilirsiniz. Bir başka makalede buluşmaka dileğiyle esen kalın.
READ MORE